Training

capgeminiDe MSP®. trainingen worden uitgevoerd in samenwerking met Cap Gemini Academy, marktleider in project- en programma management opleidingen. De opleiding richt zich op degenen die ruime ervaring hebben opgedaan met het leiden van projecten en zich verder willen ontwikkelen en verbreden, en op programmamanagers. Tevens wordt van de deelnemers verwacht dat ze kennis hebben van PRINCE2®.

Doestelling. Met de opleiding MSP® Foundation leert u de MSP®-methode voor programmamanagement kennen. De principes, thema’s en processen van MSP® komen uitgebreid aan de orde. De opleiding is tevens bedoeld als vooropleiding voor het MSP® Foundation Examen. De opleiding richt zich op degenen die ruime ervaring hebben opgedaan met het leiden van projecten en zich verder willen ontwikkelen en verbreden, en op programmamanagers. Na afloop van de opleiding bent u bekend met de terminologie van MSP®.

Werkvorm. De MSP® Foundation training duurt 2 dagen. Na afloop van de training kunt u zich inschrijven voor het MSP® Foundation examen. MSP® Foundation wordt gegeven in het Nederlands, het materiaal is Engelstalig. Presentaties, discussies en inbreng van eigen ervaringen met betrekking tot programmamanagement van de deelnemers.

 

 

Zie voor meer informatie en data: http://academy.capgemini.nl/opleidingen/projectmanagement/programma—portfolio-management/managing-succesful-programmes-msp-foundation/overzicht